Odlični rezultati Celjanov na domači progi na Savinji

Celje, Špica, 13. oktober 2013

Na nekoliko izboljšani progi na Savinji, ob primernem vodostaju in lepem  sončnem vremenu smo uspešno izpeljali mladinsko DP in prvo tekmo za pokal mesta Celja. Na odprtem  mladinskem DP so nastopili vsi najboljši kajakaši in kanuisti Slovenije in Hrvaške.

Pri mladincih je v kajaku zmagal Niko Testen SE, drugi je bil Martin Srabotnik Celje in tretji Tine Kancler SE. Vid Karner je bil četrti, Teo Karner deveti, Nejc Konda enajsti in Urh Turnšek  trinajsti. David Rozman-24.,Nejc Kralj 25.,Izak Jenko 26.,Lan Tominc 31.,in Domen Višnar 33.- Vsi Nivo Celje. Pri kanuistih je naš  Blaž Zupan zmagal, drugi je bil Klemen Vidmar- Tacen, tretji pa Žiga Taljat - SE. Naš  Urh Turnšek je osvojil deveto mesto. Pri kajakašicah je zmagala Neža Vrevc Tacen, pred Nino Bizjak SE in Nežo Jarc Ljubljana. Nika Teršek je osvojila šesto mesto, Urška Cimperšek enajsto in Zala Zanoškar dvanajsto. V ekipnih vožnjah so celjski kajakaši Vid in Teo Karner ter Martin Srabotnik prepričljivo zmagali, pri kajakašicah pa so Nika Teršek, Urška Cimperšek in Zala Zanoškar osvojile drugo mesto.

Na tekmi za pokal Celja je pri kajakaših zmagal naš Simon Brus, drugi je bil Filip Karamarko KKK Zagreb, tretji pa Peter Kauzer BD Steklarna Hrastnik. Pri kanuistih je zmagal Anže Berčič, pred Juretom Lenarčičem- oba KKK Tacen in Simonom Hočevarjem KK Simon. Pri kajakašicah je zmagala Urša Kragelj SE, pred EvoTerčelj in Ajdo Novak obe KKK Ljubljana.

Vljudno vabljeni na Mladinsko DP
v slalomu in prvo tekmo za Pokal mesta Celja

Špica, nedelja 13. oktober 2013

V nedeljo 13. oktobra bo na Špici v Celju pravi kajakaški praznik. Na nekoliko izboljšani progi na Savinji se bodo mladinci pomerili za naslove državnih prvakov. V popoldanskem času pa bo organizirana še  prva tekma za pokal mesta Celja.

Prijavljena je večina slovenskih reprezentantov - Peter  Kauzer, Urša Kragelj, Eva Terčelj, Benjamin Savšek, Anže Berčič, Simon Hočevar, Martin Albreht, Simon Brus...

Na prenovljeni progi na  Savinji se bodo borili za lepe nagrade (dva kajaka Roto attivo, kolo Specialized, fotoaparati Nikon...), ki so jih prispevali sponzorji celjskega kluba.

Mladi Celjani odlični tudi na Zmajčkovem pokalu v Ljubljani

Ljubljana, 15.9.2013

Na tradicionalno odlično organizirani  kajakaški prireditvi  ob koncu sezone so se najmlajši slovenski kajakaši pomerili na Zmajčkovem pokalu. Nastopilo je preko 200 udeležencev iz vseh slovenskih klubov. Mladi Celjani so tudi tokrat posegali po najvišjih uvrstitvah. Nika Teršek je zmagala pri starejših deklicah. Pri starejših dečkih je bil David Rozman drugi in Nejc Kralj četrti. Pri mlajših dečkih je Domen Višnar osvojil tretje mesto. Pri cicibanih je bil Jan Ločnikar ponovno prvi, Lovro Petek pa je osvojil tretje mesto. V dvosedežnem kanuju pa sta pri starejših dečkih prepričljivo zmagala Urh Turnšek in David Rozman.

Jan Ločnikar, Urh Turnšek in ekipa kajakašev državni prvaki v sprintu

Krško, 1.9. 2013

Na reki Savi v Krškem je potekalo DP v kajakaškem sprintu. Pri cicibanih sta ponovno prednjačila naša mlada upa Jan Ločnikar in Lovro Petek, ki sta dosegla dvojno zmago. Pri cicibankah je Maša Rebernik osvojila odlično tretje mesto. Pri starejših dečkih je Urh Turnšek zmagal, David Rozman je bil četrti in Izak Jenko peti. V moštvenih vožnjah so Celjani ponovno zmagali in to v postavi Urh Turnšek, David Rozman in Izak Jenko.

Čestitamo!

Nika Teršek, Jan Ločnikar, Urh Turnšek in ekipa kajakašev zlati na DP v slalomu za mlajše kat.

Čatež ob Savi, 31.8. 2013

Na reki Krki je bilo v organizaciji KKK Čatež zgledno organizirano DP v slalomu za mlajše kategorije. Tudi tokrat nas mladi celjski kajakaši niso razočarali. Pri starejših deklicah je Nika Teršek zmagala, prav tako je pri starejših dečkih zmagal Urh Turnšek. Izak Jenko  je osvojil tretje mesto, David Rozman pa je bil četrti. Pri cicibanih sta Jan Ločnikar in Lovro Petek osvojila prvi dve mesti. V moštvenih vožnjah kajakašev so pri starejših dečkih Urh Turnšek, Izak Jenko in David Rozman osvojili zlato kolajno in naslov državnih prvakov

Mladi celjski kajakaši
uspešni tudi v spustu

Hrastnik, 25.8. 2013

Na Savi pri Hrastniku se je odvijalo DP v spustu za mlajše kategorije. Pri starejših dečkih je Urh Turnšek osvojil drugo mesto, Nejc Kralj je bil tretji, David Rozman četrti in Izak Jenko peti. Pri starejših deklicah je Nika Teršek osvojila tretje mesto. Pri cicibanih je bil Jan Ločnikar prvi, pri cicibankah pa Maša Rebernik četrta. V moštvenih vožnjah kajakašev so David Rozman, Izak Jenko in Urh Turnšek pri starejših dečkih osvojili prvo mesto, pri mlajših dečkih pa so bili Domen Višnar, Jan Ločnikar in Lan Tominc tretji.

Peter Kauzer in Anže Berčič zmagala,
Simon Brus v finalu Tacna

Tacen, 18. avgust 2013

Ta vikend je na Savskih brzicah v Tacnu potekala četrta tekma svetovnega pokala v kajakih in kanujih. Pri kajakaših je Peter Kauzer dokazal, da je resnično svetovni as in v finalu pometel s konkurenco. Naš Simon Brus je z uvrstitvijo v finale dosegel osnovni cilj, žal pa se mu je v finalni vožnji pripetilo preveč napak, tako da je končal na desetem mestu. Pri kanuistih je Anže Berčič ponovno zmagal in ponovil velik  uspeh iz Španije. Tretja mesta so osvojili Eva Terčelj pri kajakašicah in dvojec Taljat- Božič pri dvosedežnih kanujih. Naslednja tekma za svetovni pokal bo že prihodnji teden v Čunovem pri Bratislavi, na njej pa bo padla dokončna odločitev, kdo od slovenskih kajakašev bo  poleg Kauzerja in Albrehta potoval na SP, ki bo sredi septembra v Pragi.

 

Dobitnikom kolajn iz Tacna iskreno čestitamo!

Urh Turnšek in Teo Karner na stopničkah evropskega pokala

Češke Budejovice, 9. avgust 2013

 V Čeških Budejovicah se je ta teden odvijala peta in zadnja tekma evropskega mladinskega  pokala pod okriljem ECA. V kategoriji U 14 je četrto mesto osvojil Urh Turnšek, osmi je bil Nejc Kralj, deseti David Rozman in sedemnajsti  komaj 11-letni Lan Tominc, ki je skoraj ujel finale in pokazal, da je zelo nadarjen kajakaš. V kategoriji U 16 je Teo Karner osvojil peto mesto, pri U 18 pa je bronasti iz nedavnega evropskega prvenstva v Franciji Vid Karner osvojil drugo do tretje mesto.

V skupnem seštevku evropskega pokala za mladince je Urh Turnšek v kategoriji U 14 osvojil drugo mesto, v kategoriji U 16 pa je bil Teo Karner tretji.

Čestitamo!

Vabilo

Spoštovani,  v ponedeljek 5. avgusta 2013 ob 19 uri pridite na Špico, čestitat našemu Vidu Karnerju, ki je na EP za mladince in mlajše člane v Franciji osvojil bronasto kolajno ter Simonu Brusu, ki je bil med mlajšimi člani četrti.

Vid Karner tretji, Simon Brus četrti

Bourg St. Maurice, Francija 4. avgust 2013

Na EP za mladince in mlajše člane do 23 let sta se zelo  izkazala celjska kajakaša. Pri mladincih je odlično tretje mesto osvojil Vid Karner. Zmagal je svetovni prvak  Slovak Jakub Grigar, drugi je bil Francoz Damiens Bastien. Povedati velja, da sta oba prvouvrščena  že vozila tekme za svetovni pokal za svoje države  v članski konkurenci in sta resnično izjemna kajakaša. Vid Karner je že v polfinalu pokazal, da je zelo dobro pripravljen. V finalu se je zbral, odvozil celo progo brez dotikov vratic in  kazenskih sekund ter  zasluženo osvojil bronasto kolajno. Martin Srabotnik je v polfinalu naredil veliko napako, izpustil vratca in tekmovanje končal na zanj skromnem 30. mestu.

Pri mlajših  članih  kjer je bila izjemna konkurenca je Simon Brus dokazal, da je na SP pred dvema tednoma imel veliko smolo, in da spada v sam svetovni vrh kajakašev pri mlajših članih. V finalu je veslal dobro, sicer žal z enim dotikom pri četrtih vratcih in na koncu za 16 stotink zaostal za bronom.  Zmagal je Slovak Martin Halcin.

Četrti Celjan na tem prvenstvu mladinec  Blaž Zupan je pri kanustih osvojil 27. mesto.

Teo Karner in Urh Turnšek tretja na četrti tekmi ECA cupa v slalomu

Bratislava, 28. julij 2013

Ta vikend je potekala četrta tekma evropskega pokala za mlajše kategorije v slalomu. Na umetnem kanalu reke Donave  v Čunovem pri Bratislavi sta se dobro odrezala naša mlada tekmovalca. V kategoriji do 14 let je tretje mesto osvojil Urh Turnšek, pri mlajših mladincih do 16 let je bil prav tako tretji Teo Karner. Peta in zadnja tekma v tem tekmovanju, ki ga letos prvič organizirajo pod okriljem Evropske kajakaške zveze bo potekala 8. in 9. avgusta v Čeških Budejovicah.

Vid Karner, Martin Srabotnik in Vid Kuder Marušič
do ekipnega brona na mladinskem SP

Liptovsky Mikulaš- Slovaška, od 16. do 21. 7. 2013

Začelo se je odlično...na tem SP je bilo nastopajočih rekordnih 520 posadk iz 45 držav iz vseh petih celin. V kajakaški  paradni disciplini K-1 slalom, kjer smo imeli Celjani kar tri  železa v ognju se je za nas začelo po planu. Po sredinih kvalifikacijah je med člani do 23 let Simon Brus držal tretje mesto med 85 nastopajočimi v tej kategoriji.

Tudi pri mladincih je za nas  kazalo odlično, saj je Martin Srabotnik po dveh kvalifikacijskih tekih vodil pred odličnima Slovaškima kajakašema Andrejem Malekom in Jakubom Grigarjem- kasnejšim zmagovalcem.

V polfinale smo odšli z velikim optimizmom in željo po najvišjih uvrstitvah. Prišel pa je za nas črni petek. Simon Brus je do prvega vmesnega časa na tretjini proge vodil- nihče do konca tekme tega časa ni izboljšal, nato pa se mu je na dobri tretjini proge, na relativno lahkem delu, pri protitočnih vratcih pripetila začetniška napaka, kjer je šlo po zlu vsaj sedem sekund. Simon se je v nadaljevanju na vso moč trudil, da bi rešil skoraj nemogoče in ujel finale, nato pa so se mu v zadnjem delu proge pojavile nove napake in kar trije dotiki vratic. Finale je tako splavalo po vodi. Končno 32. mesto je za Simona Brusa, lansko leto evropskega podprvaka iz Solkana prav gotovo precejšnje razočaranje.

Pod vtisom teh dogodkov sta startala Martin Srabotnik in Vid Karner. Martin vodilni po kvalifikacijah, kjer je v njegovi starostni kategoriji U 18 nastopilo 83 tekmovalcev je bil v polfinalni vožnji bleda senca samega sebe iz kvalifikacij ter s tremi dotiki vratic zasedel 18. mesto, daleč od finalne deseterice. Vid Karner, lansko letni četrti iz mladinskega SP v ZDA je pod vtisom dogodkov startal zelo zadržano, vožnjo sicer opravil brez dotikov vratic in kazenskih sekund, toda prepočasi. Zasedel je nehvaležno 11. mesto in za nekaj desetink ostal brez finala.

Četrti celjski tekmovalec na tem SP Blaž Zupan je vozil v okviru svojih zmožnosti, ter med 66 tekmovalci v kategoriji kanuistov do 18 let osvojil zanj zelo dobro 13 mesto.

V soboto so bile na sporedu moštvene vožnje. Po vseh peripetijah so obliž na rano dodali mladi slovenski kajakaši. Zlate kolajne iz prejšnjega SP v ZDA sicer niso ubranili, kljub temu pa so Martin Srabotnik, Vid Karner in Vid Kuder Marušič iz Ljubljane (sicer nečak našega trenerja Aleša Kudra) med 22. ekipami osvojili tretje mesto in bronasto medaljo. Zmagali so Francozi pred Slovaki.

Naslednje veliko tekmovanje in nova priložnost za boljše rezultate bo že čez dva tedna na EP mladincev in mlajših članov v kajakaški meki, francoskem Bourg St. Mauricu na zelo zahtevni reki Isere.

Pet zmag mladih celjskih kajakašev na paralelnemu slalomu na Krki v Straži

Straža, 7. julij 2013

Mladi celjski kajakaši so se ponovno izkazali na tekmi za slovenski pokal v paralelnem slalomu na reki Krki. Pri cicibanih sta ponovno zasedla prvo in drugo mesto naša mlada upa Jan Ločnikar in Lovro Petek, ki sta v finalu v medsebojnem dvoboju odločila o zmagovalcu. Tudi pri mlajših dečkih je zmaga odšla v Celje, tokrat po zaslugi Domna Višnarja,  Lan Tominc je bil šesti. Prav tako je bila šesta Zala Zanoškar pri mlajših deklicah. Pri starejših deklicah je zmagala Nika Teršek, pri starejših dečkih pa so Celjani kljub odsotnosti Urha Turnška zasedli prva tri mesta. Zmagal je Izak Jenko, pred Nejcem Kraljem in Davidom Rozmanom. Popolno zmagoslavje  mladih Celjanov pa so pri kanuističnih dvojcih  zaokrožili še  Nejc Kralj in David Rozman, ki sta zmagala, ter naša mlada upa Lan Tominc in Jan Ločnikar, ki sta bila tretja.

 

Urh, Nika in Jan zmagali v Tacnu

Tacen, 6.7.2013

Po končanem štiridnevnem kajakaškem taboru so se naši najmlajši kajakaši udeležili tekme za slovenski pokal v slalomu, ki je potekala na kajakaškem poligonu v Tacnu, ob nekoliko nižjem vodostaju, s startom pod zapornico. Urh Turnšek je zmagal pri starejših dečkih, Nika Teršek pri starejših deklicah, Jan Ločnikar pa pri cicibanih. Pri cicibanih je odlično drugo mesto osvojil naš najmlajši tekmovalec Lovro Petek. Pri starejših dečkih je bil Izak Jenko drugi, Nejc Kralj tretji in David Rozman četrti. Pri mlajših dečkih, kjer je nastopilo največ tekmovalcev, je Lan Tominc osvojil četrto mesto, Domen Višnar pa peto. Pri mlajših deklicah je Zala Zanoškar osvojila četrto mesto.

 

Čestitamo vsem dobitnikom kolajn, še posebej pa trenerju najmlajših Tomažu Javorniku!

Martin Srabotnik in Urh Turnšek zmagala na Soči

Solkan, 30.6.2013

Ta vikend se je na brzicah Soče v Solkanu odvijala prva od niza petih tekem za Evropski pokal mladincev. Zbranih je bilo preko 200 tekmovalcev iz devetih držav. Na tekmi je nastopilo tudi  12 tekmovalcev našega kluba.  Pri mladincih sta se izkazala ter dosegla  dvojno zmago naša mladinska  reprezentanta Martin Srabotnik in Vid Karner. V kategoriji dečkov do 14 let je zmagal Urh Turnšek,  Nejc Kralj je bil četrti, Izak Jenko sedmi in Lan Tominc osmi.

Do konca sezone se bodo v tem elitnem mladinskem  tekmovanju, ki letos prvič poteka pod okriljem Evropske kajakaške zveze zvrstile še tekme v Krakovu, Augsburgu, Bratislavi in Čeških Budjevicah.

Mladi Celjani uspešni v Hrastniku

Hrastnik, 23. junij 2013

Image Na tekmi za slovenski pokal v slalomu  na Savi v Hrastniku so mladi Celjani osvojili lepo število kolajn. Pri starejših dečkih so osvojili prva štiri mesta. Zmagal je Urh Turnšek pred Davidom Rozmanom, Izakom Jenkom in Nejcem Kraljem. Pri starejših deklicah je Nika Teršek osvojila tretje mesto. Pri mlajših dečkih je bil Lan Tominc drugi, Domen Višnar pa šesti. Pri mlajših deklicah je Zala Zanoškar osvojila peto mesto, pri cicibanih pa sta dvojno zmago dosegla Jan Ločnikar in Lovro Petek.

Čestitamo!

Simon, Martin, Vid in Blaž
v reprezentanci Slovenije

Tacen, od 23.do 26. maja 2013

Po precej stresnih in od vremena odvisnih izbirnih tekmah na brzicah Save v Tacnu smo Celjani lahko resnično zadovoljni, saj smo plan v celoti  izpolnili. Varovanci Aleša Kudra so po četrtkovi prvi izbirni tekmi, ko je zmagal Simon Brus, nadaljevali v stilu rutiniranih tekmovalcev in brez problemov, sicer vedno  stresne izbirne tekme obrnili sebi v prid. Simon Brus si je že pred zadnjo izbirno tekmo zagotovil mesto med elitno trojico kajakašev, ki bo letos nastopila na  največjih tekmah pod okriljem ICF-a. Po zadnji tekmi pa  so znani vsi potniki za bližajoče se EP v Krakowu, septembrsko SP v Pragi in tekme svetovnega pokala. To so kajakaši Peter Kauzer, Simon Brus in Janoš Peterlin. Četrti član reprezentance pri kajakaših, ki bo lahko nastopil na tekmah svetovnega pokala je Martin Albreht.

V kanuju so člani reprezentance postali Benjamin Savšek, Anže Berčič ter Luka Božič. Pri dekletih so se v reprezentanco uvrstile Urša Kragelj in Eva Terčelj, pri dvojicah pa Sašo Taljat in Luka Božič.

Pri mladincih sta v kajaku prvi dve mesti pripadli Martinu Srabotniku in Vidu Karnerju, ne glede na razplet zadnje izbirne tekme koncem junija v Solkanu.

Tudi v kanuju imamo svojega predstavnika med mladinci. Blaž Zupan je po tacenskih tekmah na drugem mestu in je ne glede na junijske rezultate iz Solkana že  uvrščen v mladinsko kanuistično  ekipo.

V Tacnu sta dobro tekmovala in opozorila nase  tudi naša mlada upa Teo Karner in Urh Turnšek.

Urh, Domen, Jan in Lan zmagali na prvi tekmi za slovenski pokal na domači Špici

Celje, 4. maj 2013

 V soboto 4. maja smo v lepem pomladnem vremenu in ob primernem vodostaju Savinje  pripravili prvo tekmo za slovenski pokal v slalomu. Nastopilo je 123 tekmovalcev iz enajstih slovenskih in hrvaških klubov. Na naši  domači progi na Špici  so celjski tekmovalci ponovno dokazali, da so pri mlajših kategorijah najboljši v Sloveniji.

Pri cicibanih sta dvojno zmago za Celje priveslala kajakaša  Jan Ločnikar in Lovro Petek. Pri mlajših dečkih je zmagal Domen Višnar, tretji pa je bil Lan Tominc. Tudi pri starejših dečkih so bili v ospredju domači tekmovalci. Zmagal je Urh Turnšek, tretji je bil Nejc Kralj, četrti David Rozman in šesti Izak Jenko. Pri starejših deklicah je Nika Teršek osvojila drugo mesto, pri mlajših deklicah pa sta bili  Zala Zanoškar peta in Iza Zupan šesta.

V kategoriji kanujev dvosedov pri mlajših dečkih sta Lan Tominc in Jan Ločnikar osvojila prvo mesto.

Pri mladincih, ki so tekmovali za regionalno prvenstvo Štajerske  so celjski kajakaši  Martin Srabotnik, Vid Karner in Teo Karner osvojili prva tri mesta, Blaž Zupan pa je zmagal v kanuju.

Martin Srabotnik, Urh Turnšek,
Nika Teršek in Simon Brus zmagali na Kolpi

Osilnica, 6. in  7. april 2013

Na reki Kolpi je ta vikend potekalo mednarodno tekmovanje v slalomu katerega se je udeležilo tudi 14 tekmovalcev našega kluba. Na sporedu sta bila dva slaloma. Predvsem moramo pohvaliti Martina Srabotnika, ki je obakrat zmagal med mladinci, prav tako je dve zmagi zabeležil Urh Turnšek pri starejših  dečkih. V sobotnem slalomu je pri starejših deklicah zmagala Nika Teršek.  Po sobotnem ponesrečenem nastopu, ko je Simon Brus pri članih osvojil četrto mesto - zmagal je Peter Kauzer, nas je v  nedeljo Simon zelo razveselil saj je  zmagal v tekmovanju za nagrado Petra Klepca.

Pohvaliti velja še Vida Karnerja in Davida Rozmana - oba sta osvojila drugo mesto v svojih kategorijah. Blaž Zupan je osvojil dvakrat  tretje mesto med kanuisti pri mladincih, Nejc Kralj pa pri starejših dečkih v soboto, prav tako je bil v nedeljski tekmi  pri dečkih odličen tretji  komaj desetletni Lan Tominc.

Nika, Urh in Jan zmagali v Tacnu

Tacen, 23. marec 2013

V  precej mrzlem in turobnem vremenu je v soboto potekala otvoritvena tekma letošnje kajakaške sezone v slalomu, tako za mlade kot za starejše tekmovalce. Cicibani in dečki so nastopili v kanalu, mladinci in člani pa na kajakaškem poligonu. Ponovno so nas razveselili naši najmlajši tekmovalci. Pri starejših deklicah je zmagala Nika Teršek, kateri je bil to prvi nastop v celjskih barvah, pri starejših dečkih so Urh Turnšek, Nejc Kralj in David Rozman osvojili prva tri mesta. Pri mlajših dečkih je bil Lan Tominc tretji.

Pri cicibanih  je zmagal lanskoletni zmagovalec slovenskega pokala Jan Ločnikar. Pri mladincih je Martin Srabotnik osvojil drugo mesto v kajaku, Blaž Zupan pa v kanuju.

Čestitamo!

Kresovanje na Špici

Kresovanje na Špici v Celju, v torek 30. aprila 2013 ob 20 uri

Celjski kajakaši vas  vljudno vabimo, da nas obiščete na največjem in letos že 22. kresovanju na celjskem. Nastopili bodo: rock skupina Drugo dugme, Celjski folklorni ansambel ter člani KUD Zarja Trnovlje. Prireditev bo v vsakem vremenu, na Špici pred čolnarno bomo postavili tudi velik šotor. Za odlično gostinsko ponudbo in bogat srečelov bomo poskrbeli člani kluba, velik kres pa bodo varovali gasilci PGD Trnovlje pri Celju.

 

Se vidimo na Špici.

Simon Brus drugi športnik Celja
za leto 2012

Celje, 28. januar 2013

Image Tako kot vsako leto je Športna zveza Celje  tudi letos zadnji ponedeljek v januarju po izboru trenerjev, športnih delavcev in novinarjev proglasili najboljše športnice in športnike leta 2012. Po tem ko je lansko leto  Simon Brus  osvojil prvo mesto pred judoistom Rokom Drakšičem sta si za dosežene  rezultate v letu 2012 tokrat samo  zamenjala mesta. Pri ženskah je z ogromno prednostjo zmagala olimpijska prvakinja, športnica Slovenije in Slovenka leta Urška Žolnir.

 

Veseli nas, da smo imeli v letošnjem izboru   kar tri kajakaše , saj je 16- letni  Vid Karner osvojil odlično četrto mesto- četrti je bil tudi na mladinskem SP v slalomu  lani julija v ZDA, Martin Srabotnik pa je osvojil enajsto  mesto. Priznanje za odlične trenerske dosežke pa je prejel tudi trener vseh treh nagrajencev in prve ekipe našega kluba  Aleš Kuder.

 

Iskrene čestitke vsem štirim!

2016

2014

2015

2012

2013